Thursday, March 3, 2011

Holographic + inspiration

Okay this is a design I was supposed to present you at that previous post, but because of some blogger-fail I couldn't. :P Now everything seems to be working ok, so here we go:

Two coats of OPI designer series Passion (more about that below!), this pic is taken in natural lightning.
With camera's led light :)
And some Konad patterns from plate m14! ^^
This pic is taken in direct sunlight. :D
Yeah, I like it. :) I love that polish, it's my first OPI designer series polish! I like the colour, and the holographic effect is amazing! *_* I didn't even realize this was a holo when I bought it, so it was a great surprise... :D Some pictures of the bottle:
With camera led ;)
I love holographic polishes! <3 That's the nails this time. :)
Ooh, I have to show you something. :D I was just surfing around Youtube, not really looking for anything, and I found a video with some extremely inspiring nail art! This is actually a make-up tutorial, but OMG look at the nails! *_* (And yeah, that make-up is very cool too!)


PS. The following is only in Finnish, because it's about a giveaway that's only in Finland. :)
Elikkä kirjoitan tänne nyt ensimmäistä kertaa suomeksi, onpa outoa! :'D Mainostan vähän erästä upeaa arvontaa:


Kyseessä on siis Shinyn blogi, hän järjestää arvonnan 100 lukijan kunniaksi! Käykääpä katsomassa. ;) Tässä vielä linkki.
Ajattelin myös että voisin joskus kirjoitella tänne pieniä tiivistelmiä suomeksi, mitä mieltä olisitte siitä? En joka tapauksessa jaksa (anteeksi, olen laiska.. :'D) kirjoittaa kaikkea kahteen kertaan, mutta jotain pientä tiivistelmää. ^^ Ajattelin vain että kun minulla on niin paljon suomalaisia lukijoita, niin teistä voisi olla mukavampi lueskella kun ei tarvitse pohtia käännöksiä? Äh, kertokaa mitä mieltä olette! :D

10 comments:

 1. So gorgeous this polish!!
  Very cool with the design!!

  ReplyDelete
 2. Toi lakka, iihana :3 Tosi ihana väri & kivat koristelut oot siihe tehny :)

  Miusta olis kivaa jos ois myös jotai tiivistelmiä englanniks :--) vaikka oonhan mie ihan hyvä enkussa & tajuun kaiken mitä kirjotat mutku oon laiska :--D

  ReplyDelete
 3. Mä oon ainaki sitä mieltä ettei se oo nii välttämätöntä että kirjotat loppuun vielä tiivistelmän suomeksi. Ehkä se johtuu siitä kun ymmärrän englantia niin hyvin :D

  ReplyDelete
 4. Gorgeous manicure!!! :D ahhh I love holographic polishes so much, wish there were more colours out there :D
  Diava
  x

  ReplyDelete
 5. Joo mielellään voit kirjottaa suomeksikin välillä:)

  ReplyDelete
 6. ois ihanaa jos kirjottaisit suomeksi. oon niin huono englannissa että en jaksa välillä edes suomentaa noita tekstejä. :))

  ReplyDelete
 7. rock-or-not: Thank you very much! :))

  Mirka: Kiitos!! Kyllä noi konadit on käteviä, vaikka pitää vähän harjoitella tuota kohdistamista vielä... ^^'

  Hantta: Pääsisin kyllä helpomalla jos jatkaisin pelkällä enkulla, mutta pitää nyt katsoa mitä millaista palautetta tulee... ;)

  Diava: Thank you~! ^^ I also wish there would be more colours in holographic polishes, because now there's usually just the basics, like pink and silver. :) Although I think that China Glaze has some more options than other polish-labels..? Not sure. :)

  Mmeri. ja Biia: Hmm, kai niitä tiivistelmiä vois alkaa vääntää, ainakin tällä hetkellä enemmistö taitaa olla sillä kannalla... :) Odottelen vielä vähän aikaa että millaista palautetta tulee. ;)

  ReplyDelete
 8. Juu, tiivistelmä suomeks ois hyvä, vaikka enkkua ymmärränkin ihan kohtalaisesti :D

  ReplyDelete
 9. Tästä aiheesta on nyt äänestys menossa blogin sivupalkissa, eli sinne vain kaikki kertomaan oma mielipiteenne! ;)

  ReplyDelete
 10. Katoin hetken että toi oli se mun Design Series holo O_O Huh :'D Ootan niin kovasti että tuot sen ku se jäi.... Ja ne kaikki muut kans! Ihana lakka!

  ReplyDelete