Sunday, February 13, 2011

My old nail designs!

Okay now its time for that over 100 followers celebration post! And you chose it to be about my old nail designs. ;) I've now edited the pictures, I made 10 collages of 4. I had more pics, but apparently they've got lost in my computer... :/ Well, maybe I'll find them and do a 200 followers posting about them. ;D
As I promised, all the pictures are never-seen-before -material from the time before I started blogging. They're all from winter 2009- spring 2010, so they vary a lot... ^^' Every single one of them is made by me, though you can spot my mom's Popeda-gel nails from there (Popeda is a Finnish band my mom loves ;D) and some fake nails I've done for friends and family.
Here we go - enjoy! ^^Haha, what do you think? :D Do you have favorites you'd like me to recreate? :)

15 comments:

 1. Ihanan vaihtelevia tyylejä!

  Paras alkaa penkomaan tietokonetta, sillä saat tehdä sen 200followers kollaasin pikemmin kuin arvaatkaan :D

  ReplyDelete
 2. Aaaah! Nää on ihania! Jos voisit tehä noi 5 kuvakkeen oikean puoliskon alimmaiset, ois kyllä NIIN ihanat! *w* Ja myös nuo 3 ruutujen vasemman puolen ylimmäiset sydän kynnet on ihanat, ne voisit vaikka tehä kans ;)
  Oot tehny niin ihania kynsiä koko ajan *w* Toivottavasti tulen siskooni ;)
  :D

  ReplyDelete
 3. Doo: Kiitos! On kyllä tullut kokeiltua kaikenlaista... :D
  Hehe, toivottavasti löydän kaikki kuvat ajoissa! ;)

  Karzu: Kiitoksia~! Tekisi kyllä mieli näperrellä uusia versioita noista vanhoista jutuista, on ne sen verran kivoja... ;)Ne sydänkynnet oli muuten viime vuoden ystäväpäiväkynnet! ^^
  Susta tulee varmasti tosi taitava, kun harjoittelet jo nyt niin ahkerasti! ;)

  ReplyDelete
 4. Ihanat noi kynsejä! Ja sulla on tekokynnet vai ihan omat kynnet? kun osa kuvist näin että sulla on joskus tosi pitkät kynnet, ajattelin vain että onko se todella sun kynnet, jos on niin tosi vahvat kynnet sulla.. :o

  ReplyDelete
 5. Kiitos! Mulla on kaikissa kuvissa omat kynnet (paitsi tietysti ne irtonaisina olevat tekokynnet on vain mun lakkaamat :D), siinä vikassa kuvassa näkyy mun kynnet pisimmillään, eli ne kokonaan pinkit. :)
  Sit siellä on se yks kuva äitin rakennekynsistä jotka olen lakannut, ne ei ole mun omat.. ;D

  ReplyDelete
 6. ihania kynsiä, voi ku itellekki sais!:)

  ReplyDelete
 7. Lovely! Thank you for sharing! <3

  ReplyDelete
 8. Thanks! :D and you're welcome! ^^

  ReplyDelete
 9. Moi! Mä tein yhdet kynnet mihin sain idean suoraan näistä sun kuvista, voinko laittaa niistä kuvia blogiini jos kerron selvästi että idea on sun eikä mun? :)
  En yhtään tiedä et mikä täällä blogimaailmassa on suotavaa ja mikä ei, oon melko uusi näissä kynsi(blogi)jutuissa. :D

  ReplyDelete
 10. Juu, totta kai voit laittaa! ^^ Kiva jos nuo mun vanhat jutut on ollut inspiroivia! :)

  ReplyDelete
 11. Heippa! Äää miten saat sun kynnet pysymään noin pitkinä ja miten oot saanu kasvatettua ne? :D Haluisin niin kasvattaa omat kynnet mutta ikinä en siinä onnistu! Vinkkejä? :)

  Niin ja mielettömän ihania kynsiä kaikki!

  ReplyDelete
 12. Moi! Ja kiitos kovasti! :D Mulla ei ole taas pitkään aikaan ollut noin pitkiä kynsiä kuin noissa vikoissa kuvissa, ne vaan jotenkin venähti kesän aikana... :) Mun kynnet ei mielestäni ole mitenkään erityisen vahvat, luulen että sain kasvatettua noinkin pitkiksi koska huolsin niitä perusteellisesti aina lakkojen vaihtamisen yhteydessä. Ja tietysti kun kynnet on pitkät, niin niitä oppii varomaan... Eli huolellista hoitoa ja varovaisuutta! ;)

  ReplyDelete